2011. augusztus 3., szerda

Csillaut (with Shamane) PREMIERE PARTY Kassán




Az in:formation zenekar koncertjére és videoklip bemutatójára invitál a Tabačka Kulturfabrik augusztus 13-án (szombat) este.

A dunaszerdahelyi in:formation zenekar 2005-ben alakult, élő hangzással fűszerezett elektronikus zenéjükkel a trip-hop, a big beat és a downtempo határait feszegetik. A zenekar számos fellépést tudhat maga mögött a magyar-szlovák határ mindkét oldalán, zenéiket szlovák, magyar, cseh és amerikai rádiók egyaránt játsszák. Felléptek már Bootsie (HU), a Zagar (HU), a Noisecut (SK), Biba (SK) vagy éppen a Digitron Sound System (CRO) kísérőjeként, és együttműködtek többek közt a Zengineers (DE), a Foxrox & Geetox (AU), az Ear Drum Kru (SK), és a Cage Page (UKR) formációkkal is.

Az együttes Csillaut című száma 2009-ben jelent meg a "Bristol" nevű albumon, melyet ingyenesen le lehet tölteni a
http://bit.ly/informationb​ristol weboldalról. A dalhoz most két fiatal kassai alkotó, ifj. Pribék Gábor (Kapor) és Tisza Balázs forgatott klippet, amely önmagában is érdekes alkotás. A filmet Kassán vették fel, ezért a premierje is a városban lesz.

A Tabačkában a klip és a werkfilm levetítése után az in:formation élőben is bemutatja a zenéjét, utána pedig az alkotók vendégei, a friss elektronikában utazó "planetmälcolm" és "Plantagenet" pörgetik a lemezeket. A sort a zenekar különleges vendége, a vágsellyei Metroklub rezidense, "DJ Grasshopper" zárja, aki ellenállhatatlan dnb és breakbeat ütemei ezúttal a kassai közönséget szólítják majd a parkettre.

Az esemény 20:00 órakor kezdődik, a belépés INGYENES, mindenkit várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése