2009. március 4., szerda

Animaliter - Beszélő állatok kiállítás a Rotundában

A Strasbourg által kezdeményezett Animaliter Nemzetközi Illusztrációs Program, amelynek fő témája az állatábrázolás, munkacíme pedig "Beszélő állatok" mindössze két évig tart s abban összesen 9 európai város vesz részt: Kassa mellett Varsó, Brno, Prága, Debrecen, Arad, Ruse, Barcelona és Strasbourg. A program részeként megvalósuló, állat-illusztrációkat bemutató vándorkiállítást mindegyik városban bemutatják.

Kassán 2009.március.9-én (hétfőn) 17.00-kor kerül sor a megnyitóra a Kelet-Szlovákiai Galériában (Východoslovenská galéria, Alžbetina 22, Košice)


Ezen kívűl a Škola úžitkového výtvarníctva rendezésével a kassai diákok is teret kapnak és kiállítanak a Rotunda Galériában (Galéria Rotunda - Zbrojničná 6, Košice)
A kiállítás megnyitója: 2009.március.10 (kedd)
A kiállításon részt vesznek: ZUŠ Kováčska (Művészeti Alapiskola), ZUŠ Irkutská (Művészeti Alapiskola, Márai Sándor Gimnázium, Kassa - képzőművészeti osztály és a ŠÚV v Košiciach (Iparművészeti Középiskola).
A kiállítások megtekinthetők 2009.március.25-ig.

7 megjegyzés:

  1. Kezdek kiváncsi lenni az egészre...

    VálaszTörlés
  2. de eddig nemnagyon érdekelt a dolog, hogy így őszintén megmondjam, csak most kezdett el érdekelni, milyen alkotások lesznek ott a SUVkásoktól, meg stb... meglátjuk, szerintem jó lesz :-)

    VálaszTörlés
  3. MESESZEP lett:

    http://picasaweb.google.sk/lh/sredir?uname=racznoemi72&target=ALBUM&id=5310768767310422977&authkey=Gv1sRgCJqE-pmX6966PA&invite=CNT3350G&feat=email

    VálaszTörlés
  4. Valóban szép lett. Innen köszönjük Rácz Noéminek, hogy megszervezte ezt a kiállítást, és hogy meghívott bennünket.

    VálaszTörlés
  5. én nem konkrétan a kiállításról írnék, hanem inkább arra lennék kíváncsi, hogy a suliban van-e okj-s tanfolyam?

    VálaszTörlés
  6. Kedves Anett. OKJ-s tanfolyamot sajnos még nem tudunk indítani, de a művészeti tevékenységünkbe be lehet kapcsolódni, ha érdekel.

    VálaszTörlés